diumenge, 10 de novembre del 2013

PROBLEMES...

Hola!!
Aquesta setmana no hem obtingut res més que males notícies...

Primerament hem enviat a David Bueno un correu demanant si podríem accedir al laboratori de la UB per poder afegir-ho a la part pràctica. La intenció és fer un vídeo sobre les màquines necessàries per poder fer un transgènic, ja que fer-les servir ens és impossible. David ens contesta que al laboratori de la UB no s’hi troben les màquines necessàries però, tot i així, s'ha ofert per preguntar a un company seu, que ho practica amb mosques, si podríem accedir al seu laboratori.
Molt amablement David ens va fer aquest favor, i al instant ens va respondre dient-nos que en Florenci Serras, company seu del mateix departament i per tant nou col·laborador, acceptava la proposta, però que per poder visitar el laboratori hauria de ser a finals de gener. Com ja sabeu, entreguem la memòria el 8 i presentem el 15. Tot i això no ens desanimem, perquè volem aconseguir-ho. Tornarem a parlar amb Florenci directament a veure si ens pot fer un forat abans. Creuem els dits. 

D'altra banda, aquesta setmana, hem tingut un petit problema respecte a la memòria escrita. Treballant amb skydrive, el nostre company Àlex va escriure una gran part sobre el DNA, les seves característiques i estructures... Desprès del treball de tota una tarda sencera, però, no es va guardar el document, cosa que va fer que es perdés tota la informació escrita. Tot i això i després de consolar-lo, tots quatre vam ajudar a Àlex a refer-ho. A partir d’ara treballem amb el drive de Google, que guarda el document sol i a l’instant.



Aquesta setmana ha sigut massa estressada i plena de males notícies. Esperem doncs, que la pròxima millori. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada